Maja Skarbäck

Au Pair i Massachusetts 2015-2016

Långhelg

USA Permalink0
Dagen efter Thanksgiving innebär Black Friday och eftersom att mina värdföräldrar är lediga var jag off och passade på att åka på den extrema rean som rådet överallt. Jag åkte till ett mall och gick loss. Trodde faktiskt att det skulle vara mer kaos (som H&M på mellandagsrean ni vet...) men det var förvånandsvärt organiserat och lugnt. Det finns ju många malls för amerikanerna att välja på så jag antar att alla sprider ut sig mer, haha. 
Hur som helst, efter att ha spenderat ganska många dollar åkte jag hem och sedan följde jag med Grammy, John, Kaya och hennes kompis och såg The Nutcracker. Den var väldigt bra! Jag gillar verkligen ballet. Det är fräckt hur man kan använda kroppen för att uttrycka så mycket och att musiken ger en sådan effekt. Att man inte behöver förstå något speciellt språk för att förstå. Sedan avundas man ju dansarnas extrema styrka och känsla. Ja, häftigt är det. 
Igår åkte jag med familjen till Concord och åt frukost på förmiddagen och när vi kom hem hjälpte jag Kaya och Mira med lite julpynt. Jag personligen tycker att det är för tidigt för då längtar man ju så mycket att man blir irriterad över att det är så långt kvar, haha. Fast egentligen är det ju inte så långt kvar. Att det redan är första advent idag, menar jag.
På eftermiddagen följde jag med Johanna och Lovisa, två svenska au pairer, till IHOP. Jag åt pannkakor med vit choklad och hallon. Otroligt gott men mättande så in i bomben. 
När jag kom hem igen hjälpte jag till med lite julbak och sedan var jag väldigt trött så gjorde inte mer än att hänga på mitt rum.
Till top