Maja Skarbäck

Au Pair i Massachusetts 2015-2016

Blir ganska tyst här

USA, Video Permalink0
Så anledningen till att det stått så tomt här är för att en nära släkting varit sjuk och nu även gått bort och att jag därför har haft väldigt låg energi, inte haft lust till något och det är först den här veckan som jag faktiskt känner att jag varit glad på flera veckor. Att vara långt hemifrån är så otroligt jobbigt i sådana tider och jag har hellre pratat med alla hemma än hängt med folk här, vilket har resulterat i högst ointressanta dagar och därför ännu färre inlägg här.
I alla fall! Jag drar till Florida med Maja nu i helgen och det har varit och är verkligen skönt att ha det i tankarna. Att ha något att se fram emot mitt i allt elände. Så jag kommer nog inte skriva här förrän det blir inlägg om Orlando. 
Sedan åker jag bara några dagar efter hemkomsten från Florida till Sverige för begravning i Lund och tajmat nog studenten i Skara. Kanske skriver lite om det här med sen. 
Så nu när jag har varit extra mycket för mig själv har jag hittat och rensat en massa bilder och filmer och ikväll resulterade det i att jag klippte ihop lite klipp från nyår! Bara lite sent sådär... Det kan ni få kika på i brist på annat!
Kram!
Här kan ni även läsa om nyår om ni känner för det.
Till top