Maja Skarbäck

Au Pair i Massachusetts 2015-2016

Vår i luften

USA Permalink0
Ska börja med att säga att min adapter är spårlöst borta och att jag därför inte kan ladda min dator. Det innebär att jag inte kan uppdatera er med bilder från Hawaii vilket är extremt retligt. Ska fixa det på något sätt. Får bli mobilbilder tills vidare.  
 
Hallå. 
Helgen är nästan slut och den har varit strålande! Dels för att det varit trevligheter men även för att det varit så soligt vårväder. Ha. Ha. 
I fredags jobbade jag hela kvällen och när jag var klar ställde jag mig och bakade en tårta till Kaya. Lämnade köket runt 1am och då var jag inte ens färdig...

Igår, lördag, gick jag upp tidigt för att åka och handla mer frosting och andra godsaker för vid 10 väntade överraskningskalas för Kaya här hemma! Jag blev klar med tårtan strax innan hon kom och kunde andas ut. Kalaset gick hem. En massa pannkakor, presenter, tjejer överallt och skratt i mängder. 
Jag lämnade huset vid 1 och behav mig till Boston för att träffa Izzy. Vi gick runt i Boston Common, jag shoppade lite vårkläder och annars pratade vi lite om allt möjligt. 
När jag kom hem hade hela Kayas tjejgäng kommit hem från ett mall och jag joinade dem lite då de skulle spela Pie Face. Extremt roligt spel. Älskar det.  
Sedan kunde jag inte somna förrän 1 då de flesta sov över i rummet bredvid. Kul. Men jag sa inte till för kände inte riktigt för att förstöra deras stämning, haha. Undrar hur hon blir när hon blir äldre och är uppe ännu senare. Ler. 


Idag hämtade jag upp Elin, en svensk au pair som bor i Westford, för att åka in till Boston för att hon aldrig varit där innan. Det var mysigt. Solen sken, vi promenerade i Boston Common och Public Garden och jag berättade om de få saker jag vet om Boston. Sedan var vi en del runt Quincy Market och hamnen, åt pasta och kakor ute i solen och kikade i butiker. Kom hem vid 4, åkte en sväng med Cassie till Orange Leaf och sedan kom Grammy med mat strax efter att jag hade kommit hem. 
Nu ska jag krypa ner under en filt och kika på Oscars. 
Hej!
Till top